Arhitekturni biro – BiroArcus d.o.o.

Arhitekturni biro Biro Arcus d.o.o. je družba z omejeno odgovornostjo v zasebni lasti, ki neprekinjeno deluje od leta 1997. Lastnik in direktor podjetja je g. Edvard Mandić univ.dipl.ing.arh., ki je tudi odgovorni projektant in vodja projektov. Glavna dejavnost podjetja je projektiranje zahtevnih objektov oz. stavb, ki so funkcionalno zahtevnejše in pri katerih je vgrajena zahtevna tehnologija, kot so zdravstveni objekti, raziskovalni objekti , športni objekti, hoteli, banke, večstanovanjski objekti, industrijski objekti ipd.

Podjetje že več kot 15 let uporablja najsodobnejšo 3D metodo projektiranja, ki med drugim omogoča dober nadzor in preprečevanje napak ter vizualizacijo projekta. Izdeluje tudi elaborate gradbene fizike za področje porabe energije v stavbah in zvočne zaščite. Poleg projektov za slovenski trg podjetje izdeluje tudi projekte za tujino. V zadnjem času se podjetje usmerja tudi v projektiranje nizkoenergijskih stavb in v energetske sanacije obstoječih stavb.

Zaradi navedenega zaposluje in vabi k sodelovanju kadre s specialnimi znanji (poznavanje tehnologije in predpisov s področja laboratorijev, zdravstvenih objektov, industrijskih objektov, hotelov, športnih objektov, šol in otroških vrtcev, bank ipd) in primernimi delovnimi izkušnjami. Podjetje ima stalne sodelavce s področja gradbenih konstrukcij, strojnih in elektroinštalacij ter požarne varnosti. Odgovorni projektant načrtov arhitekture in odgovorni vodja projektov g. Edvard Mandić ima kot samostojni projektant 25 let delovnih izkušenj na področju projektiranja zdravstvenih, hotelskih, šolskih, industrijskih, športnih, stanovanjskih in ostalih objektov.

BIROARCUS d.o.o.
Borsetova ulica 19, Ljubljana, Slovenija

Kontaktni obrazec

Ime in priimek *

Telefonska številka

Podjetje

E-pošta *

Sporočilo *

Polja označena z * so obvezna